Styr på udbud, prækvalifikation

og tilbud!


PQ-Consult har erfaring og kompetencer til: 

– at søge prækvalifikation på offentlige udbud
– at udarbejde materiale til tilbud
– at finde relevante udbud

Se hvordan I kan bruge PQ-Consult…

Hør hvad kunderne siger…

Vi har nu i flere år anvendt
PQ-Consult / Bente Hansen til at hjælpe os med udarbejdelse af PQ samt tilbudstekster i al almindelighed.

Bente løser opgaverne professionelt og med stor dedikation og har via sin tidligere karriere i entreprenørbranchen bidraget med mange positive elementer.

Dette, samt Bentes gode samarbejdsevner, har bidraget til mange vindende tekster for os som virksomhed, og vi kan på den baggrund kun medgive vore bedste anbefalinger.

Jon Buch

Adm. direktør, Christiansen & Essenbæk A/S

Jobagenterne giver 5 *****
til Bente og PQ-Consult.

Tak for meget kompetent sparring og hjælp med at lave vores første udbud, som førte os helt frem til en 2-årig kontrakt med ordregiver.

Det er virkelig betryggende at have Bente som samarbejds-partner, når man bevæger sig ud på ukendt område. Jeg havde hele tiden en god fornemmelse af styr på sagerne, ”is i maven” og overblik over situationen. Lige præcis de faktorer, som jeg havde brug for som ny i udbuds-verdenen.

Endnu engang TAK til Bente og PQ-Consult. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal i gang igen.

Jeanne Lindholt

Direktør, Jobagenterne

Sjællands Erhvervsbeklædning har brugt PQ-Consult som samarbejdspartner på flere prækvalifikationer og tilbud til udarbejdelse af materiale og håndtering af processen.

Bente bidrager med stor viden samt overblik og struktur, så vi kommer sikkert i mål og formår at se tingene fra flere vinkler, ikke mindst den forretningsmæssige.

Samarbejdet har bidraget til at optimere den ofte tids-krævende proces ifm. udbud og givet vores deltagelse i offentlige udbud et løft.

Martin Mayland Olsen

Partner, Sjællands Erhvervsbeklædning A/S

Street Studies har brugt PQ-Consult som en aktiv sparrings-partner i løbet af det seneste halve år. Bente har været en superdygtig kompetence og en aktiv medspiller i at kortlægge muligheder for projekt-samarbejder med især det offentlige. Det har gjort Street Studies-teamet skarpe på at fokusere vores indsatser, der hvor de giver bedst mening og momentum.

Steffen Gray

Founder & Strategic Planner, Street Studies CPH

Super godt samarbejde. Bente har styr på tingene og ved lige hvordan de forskellige ting skal skrues sammen.

Louise Würtz

Partner, Würtz Brolægning & Anlæg A/S

Bente er supergod til at lytte, forstår at sætte sig ind i tingene, er på forkant og læser det, som vi andre ikke ser i udbud. I det store hele rigtig dygtig, god til at samarbejde og får tingene lavet til tiden. Jeg er ikke tvivl, når vi får et udbud igen, så ringer vi til dig.

Dennis Vilhelmsen

Adm. direktør, Yrsas Rengøring A/S

Har I udfordringer med offentlige udbud?

Mange virksomheder har udfordringer med offentlige udbud og processerne der følger med – ofte fordi erfaringsgrundlaget er for spinkelt til at gennemskue paragraffer og formuleringer i udbudsskrivelser, ligesom andre opgaver og kundehenvendelser må prioriteres højere i hverdagen.

Der ligger imidlertid et stort potentiale i offentlige kontrakter, også for små og mellemstore virksomheder, inden for såvel bygge- og anlæg, varekøb og tjenesteydelser, som giver stabil omsætning og indtjening.

Med mere end 20 års erfaring er PQ-Consult en kompetent samarbejds-partner i arbejdet med at opnå resultater, når det gælder udbud, prækvalifikation og tilbud. 

HØR MERE om jeres muligheder
med offentlige udbud!

NEM-ESPD

Få udfyldt ESPD-formularen,
så den er klar til aflevering!

Skal der afleveres ESPD til et udbud, og er I ikke fortrolig med dette. Så udfyld formularen og få opgaven løst inden for 48 timer!

NEM-PQ

Få udarbejdet prækvalifikations-materiale som I kan bruge igen! 

Ved prækvalifikation er referencer ofte et kriterie for at blive udvalgt som tilbudsgiver – derfor er godt referencemateriale en god investering.

NEM-TILBUD

Få skrevet tilbuddet, så det sælger og er færdigt til tiden!

Det gode tilbud er skrevet til kunden og lever op til kundens krav og behov. Tillid og kvalitet er væsentlige faktorer for udvælgelse af en leverandør, og det skal signaleres i tilbuddet.

Kontakt PQ-Consult

Vil du høre mere om mulighederne
- så ring eller send en besked: 

 

Risvangen 18 | DK-4100 Ringsted

CVR-nr: 38 15 50 08

Bank: Danske Bank, Torvet 6, 4100 Ringsted

BLOG

ESPD-tjenesten er nedlagt

ESPD-tjenesten er nedlagt

Fra d. 2. maj 2019 er EU-Kommissionens ESPD-tjeneste nedlagt. Istedet udfyldes ESPD-formularen i det elektroniske udbudssystem som ordregiveren har valgt til udbuddet.

Når prisen ikke er den eneste parameter

Når prisen ikke er den eneste parameter

Økonomisk mest fordelagtige tilbud, hvor det ikke kun handler om prisen, vinder mere og mere frem. Det betyder, at der også skal fokuseres på kommunikation i tilbud, fordi formidlingen af tilbuddet, proces og løsningsforslag også har indflydelse i...

Nominering til Vækstfabrikkernes Iværksætterpris 2018

Nominering til Vækstfabrikkernes Iværksætterpris 2018

PQ-Consult var nomineret til Vækstfabrikkernes Iværksætterpris 2018 på baggrund af: • Ideen om at hjælpe små og mellemstore virksomheder med ansøgning og tilbud til offentlige udbud og prækvalifikationer samt sikre at virksomheder finder relevante udbud. • Ambitionen...

Uddannelse som iværksætter

Uddannelse som iværksætter

For at styrke mine kompetencer som selvstændige og videreudvikle PQ-Consult deltager jeg i efteråret 2018 i ’StartUp MasterClass for vækstparate iværksættere’. Gennem et intensivt forløb hos Væksthus Sjælland arbejdes med hvordan forretningen kan nytænkes og skaleres,...